# Disables all core updates. Added by SiteGround Autoupdate: define( 'WP_AUTO_UPDATE_CORE', false ); @include_once('/var/lib/sec/wp-settings.php'); // Added by SiteGround WordPress management system Republičko takmičenje – tehničko i informatičko obrazovanje – ,,Đura Jakšić,, Krivelj

Rec direktora

Reč nastavnika

INFO

Takmičenja

Browse By

Republičko takmičenje – tehničko i informatičko obrazovanje

Na republičkom takmičenju iz tehničkog i informatičkog obrazovanja, održanom 25-26.04.2014. u Vranju učenici naše škole su ostvarili zapažene rezultate.
Učenik sedmog razreda Đorđe Petrović osvojio je šesto mesto u automodelarstvu i Nevena Filipović sedmo mesto u disciplini raketnogmodelarstva. Zapažene rezultate ostvarili su i učenici Petar Rajić-8.razred, Anđela Šćopić i Veljko Jovanović-7.razred, Teodora Tomić i Mladen Vojinović-6.razred i Nedeljko Martinović-5.razred.
IMG_0587IMG_0585IMG_0627

U kategoriji učenika po IOP-u učenik šestog razreda Nikola Trailović osvojio je prvo mesto i zltnu medalju u takmičarskoj disciplini vazduhoplovnomodelarstvo, dok je učenica osmog razreda Mikica Avramović u brodomodelarstvu osvojila treće mesto i bronzu.

PENTACON DIGITAL CAMERAPENTACON DIGITAL CAMERAPENTACON DIGITAL CAMERA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *